Fodbold Fitness i Dronninglund

Skrevet onsdag d. 2. maj 2018

TIRSDAG D. 22. MAJ KL. 10
STANDERHEJSNING FOR DRONNINGLUND IF’S FODBOLD FITNESS HOLD

Dronninglund IF – Fodbold sparker i samarbejde med lokal-afdelingerne i Kræftens Bekæmpelse, Diabetes- og Hjerteforeningen gang i et nyt Fodbold Fitness tilbud for dig med en kræft-, diabetes- eller hjertesygdom, som gerne vil prøve kræfter med fodboldspillet sammen med andre ligesindede.
Vi træner første gang tirsdag d. 22. maj 2018 ved klubhuset Rørholtvej 18, 9330 Dronninglund.

PROGRAM I OVERSKRIFTER:
10-10.15 MØDETID OG OMKLÆDNING
10.15-11.15: FODBOLD FITNESS TRÆNING
11.15-12.15: OMKLÆDNING OG EFTERFØLGENDE FROKOST OG SOCIALT SAMVÆR I KLUBHUSET

KONTAKT: Kristian Kristoffersen: 2948 3164

OM FODBOLD FITNESS:
Alle kan være med. Fodbold Fitness er en fleksibel træningsform, som er sund, sjov og for alle – du behøver ikke at have spillet fodbold før. Træningen tilrettelægges således, at alle
uanset niveau kan være med.

YDERLIGERE INFORMATION:
Dronninglund IF – Fodbold er den seneste partnerskabsforening i Brønderslev Kommunes indsats for at gøre flere borgere i alderen 60+ idrætsaktive. Gennem projektet Bevæg dig for livet – Senior skal der i år 2020 være 15% flere 60+ medlemmer hos idrætsforeningerne i kommunen.
Læs mere på: bronderslev.dk/bdfl-senior

Standerhejsning