Kosttilskud og naturlægemidler

Skrevet tirsdag d. 24. april 2018

Foredrag onsdag den 16. maj kl. 17 på Brønderslev Gymnasium, Islands Alle 29, 9700 Brønderslev

På grund af den store succes foredraget havde i efteråret, hvor vi måtte sige nej til mange, arranger Diabetes foreningen i samarbejde med Hjerte foreningen i Brønderslev igen et foredrag med Inger Larsen, der er Klinisk diætist fra Hjerteforeningen i Århus.

Rigtig mange hjerte- og diabetespatienter vælger at tage kosttilskud og naturlægemidler, og der kan i den forbindelse opstå spørgsmål, fortæller Inger Larsen.

Kom og hør de oftest stillede spørgsmål om Q10, ingefær, HUSK, fiskeolie, røde gærris m.fl

Under oplægget kommer Inger Larsen også ind på om der f.eks. er interaktioner mellem naturlægemidler og receptpligtig medicin, dvs. påvirker naturlægemidler effekten af den receptpligtige medicin, så det enten virker stærkere eller svagere end forventet.

Inger Larsen: Jeg har i godt 12 år arbejdet i Hjerteforeningens Rådgivning i Aarhus, hvor jeg til dagligt rådgiver, både individuelt, telefonisk og via mail, hjertepatienter, pårørende og folk med forskellige risikofaktorer, som gerne vil forebygge at blive hjertepatienter.

Derudover underviser jeg både hjertepatienter og fagfolk i kost og ernæring, ligesom jeg regelmæssigt holder foredrag.

Diabetes foreningen og Hjerte foreningen vil være vært ved et stykke brød og en kop kaffe.

Tilmelding senest den 9. maj til formanden  for Diabetesforeningen i Brønderslev, Tove Brix på mobil 40530918 eller på mail til brixtot@hotmail.dk